There was an error in this gadget

Monday, March 28, 2011

renungkanlah..

this news captured my attention :

"TAMPIN: Hancur luluh hati seorang ibu apabila menerima berita anak lelaki yang ditunggu-tunggu kepulangannya sejak tiga minggu lalu, ditemui mati dalam keadaan menyedihkan kelmarin dalam sebuah gaung selepas terbabit dalam kemalangan, dipercayai pada 5 Mac lalu. Lebih menyayat hati, tubuh anak lelakinya yang berusia 27 tahun itu, Mohd Zaki Ahmudhi, sudah tinggal rangka ketika ditemui selepas terbenam selama 21 hari dalam sebuah lopak air dalam gaung di Kilometer 10 Jalan Gemas-Tampin, berhampiran Felda Sungai Kelamah."

Astgahfirullah.. kadang2 siapa tahu apa yang akan terjadi dalam hidup.. sedangkan cara mati pon kita xtahu.. kerdil sungguh manusia.. ya RAB IGHFIRLANA ..

uia yang dikelilingi bukit mengijau ni pon panas semacam sejak akhir2 ni... saket pale denyut denyut kalo time petang2..msyaAllah.. nak take nap sekejap pon xleh.. nak bukak tingkap.. takut monyet serang.. kelmarin dulu nyet bawak segerombolan sedara mara dia masuk tingkap nak berkenalan.. adus.. nyet nyet~


nak stadi.. mood x dtg2.. ya RAB.. 'Ya Rabbi yassir li hayaati' .. ni gambar bilik maser kat aminah dulu.. hehe..main upload je mana2 gmbar yang ader dlm lappy.. =P
k la.. nak try amek mood.. n nak baca buku.. exam da dekat (next week jer..).. aa takot2..

No comments: